Om oss


KOVA Studio är ett familjevänligt företag främst inom porträttfotografering. Men vi arbetar även med reklamfoto, pressfoto samt förlagsverksamhet. Vi tycker det är viktigt att alla ska ha råd att gå till en professionell fotograf. Därför erbjuder vi våra kunder lägre priser än andra fotografer, men vi är absolut inte sämre för det. Vi som arbetar på KOVA Studio är ett härligt gäng som har många års erfarenhet av ljud och bild. Alla våra fotografer är kvinnor. Vår studio ligger i Torslanda som tillhör Göteborg kommun. Man kan enkelt ta bussen till oss om man inte har bil. Vi fotograferar givetvis utomhus också i hela Sverige.

Vi är godkända för F-skatt samt registrerade för moms.


Fotograf

Jag heter Malina och har 16 års erfarenhet inom fotografering. Jag har alltid älskat att stå bakom kameran, både att fotografera och att filma. Jag började som journalist år 2005 och gick sedan medieprogrammet på gymnasiet. Började att arbeta i en fotostudio efteråt samt frilansade som journalist. Fortsatte på egen väg med film och hade två större filminspelningar med barn och ungdomar. När det gäller fotografering och media så har jag gått flera utbildningar och kurser, bland annat medieproduktion 1, fotografisk bild 1 och 2, digitalt skapande 1, textkommunikation, ljussättning samt barnfotografering.


Fotograf

Jag heter Kasia och har 4 års erfarenhet av fotografering. Att stå bakom kameran har varit min dröm sedan liten. Tack vare att jag fick en praktikplats hos KOVA Studio så har jag lärt mig allting från grunden och blev sedan anställd som fotograf. De jobb som jag arbetar med är främst porträttfoto av vuxna, gravida samt bröllop. Jag har gått kurser i medieproduktion 1, fotografisk bild 1 och ljussättning.


Assistent

Jag heter Ewa och gick medieprogrammet på gymnasiet med inriktning foto. Jag har en praktikplats hos KOVA Studio och jag älskar stämningen i vårt härliga team. Det som jag gillar mest är att sitta vid datorn och skapa. Jag redigerar en del av de bilder som våra fotografer tar under fotosessionerna. Det är även jag som svarar på mail och ser till att alla bokningar blir rätt.